Vacanta in Andalucia – Sudul Spaniei in ianuarie – Partea a 2a

In Sevilia am petrecut dupa amiaza si seara, si am luat orasul la pas, dupa ce ne-am cazat. Noua ne place, daca este posibil, sa stam in locuri traditionale, mai degraba decat in hoteluri clasice, iar in Sevilia as zice ca e un must ca locul unde innoptezi sa aiba patio, adica o curticica interioara.Patio de las Cruces Alina Massier Photo

Am admirat catedrala (nu am intrat, caci urma sa se inchida) care mi s-a parut impresionanta, as zice chiar ca mi-a placut mai mult decat mult mai celebra Sagrada. Ne-am oprit apoi la o inghetata buuuna la Amorino, chiar langa catedrala, apoi ne-am continuat drumul spre Piata Spaniei.

Piata Spaniei Sevilia by Alina MassierPiata Spaniei din Sevilia este absolut minunata. Noi am vazut-o la ceas de seara, se innoptase deja, si parca nu as mai fi plecat de acolo.

In drum spre cazare, ne-am oprit sa mancam la El Pasaje, unde am incercat mini hamburgeri de bou, care au un cu totul alt gust decat cei de vita, desi pare ciudat. El Pasaje Seviila

Am incheiat seara intr-un loc care arata a camin cultural improvizat, cu banci lungi si un hol (sau o prima camera) decorat interesant, un fost magazin de carbuni s-ar zice, dar nu sunt foarte sigura, unde la pretul unei bauturi poti vedea un spectacol de flamenco. Adica nu platesti bilet de intrare. Nu e tocmai usor de gasit, caci are o intrare cu niste porti ca de garaj, dar nu ai cum sa il ratezi caci e multa lumea si afara, cel putin cand am fost noi. Pe mine nu m-a dat pe spate spectacolul de flamenco, in schimb m-a cucerit incaperea de la intrare. More about this place here.

– va urma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *