Selectia Nationala Eurovision 2016

Vineri seara am fost placut surprinsa de majoritatea comentariilor membrilor juriului, iar vorbele lui Randi erau si gandurile mele. Most of them.

Despre Vanotek mie mi-e destul de clar – e o piesa foarte buna de radio, fara prea mari sanse in concurs. In concursul Eurovision, nu in selectia noastra. Mamei (care e fan Eurovision si se cam pricepe sa isi dea cu presupusul despre concurs) ii plac mult Dream Walkers, eu i-am ratat in live-ul de vineri, dar stilul piesei si modul in care e cantata imi aminteste de o alta piesa mai veche, tot eurovisionista, al carei nume imi scapa. The Voice, cu Todorut si Irina Baiant, e piesa clasata cel mai jos in clasamentul meu, nu-mi place deloc cum suna vocile lor impreuna. Traistariu a fost asa de mult de luat la misto cu videoclipul piesei, incat mi-e greu sa fiu obiectiva in privinta piesei Paradisio. Parca am avut impresia ca i-au dat puncte sa mearga mai departe din mila.

Preferatii mei sunt Ovidiu Anton si Florena. Piesa Florenei mi-a placut mult cand am ascultat-o, ea are un timbru vocal deosebit si foarte actual, dar nu ii dadeam foarte multe sanse tinand cont de live-urile de acum 2 ani de la Xfactor, de varsta frageda si deci de lipsa de experienta, dar si de clipul ala dubios de prezentare. Mi-a placut mult de tot cum s-a prezentat la Baia Mare, atat vocal, cat si punerea in scena.

Ovidiu incearca de multa vreme la Eurovision. Voce foarte buna, insa pana acum nu m-a convins, nu imi transmitea. Piesa de anul asta, nu doar ca imi place, are si mesaj, pe care de data asta il si transmite.

Astept cu nerabdare sa vina sa vad care va fi alegerea publicului roman.

p.s. Ce a fost chestia aia cu Gasca de acasa???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *