About

Portret Alina MassierIncep cu lucrurile care nu-mi plac: nu-mi place viteza (si in general sa merg cu masina dar a inceput sa imi placa sa conduc), sa citesc manuale de instructiuni, sa-mi dau incaltamintea cu crema, sa calc, sa cer sa mi se schimbe bancnote in marunt, sa merg sa platesc facturi, sa urc pe scari inguste in spirala in turnuri.

Ce-mi place: iubesc calatoriile (cine nu?), imi place sa fotografiez batrani si copii, dar nu numai, as vrea sa iau micul dejun tarziu in Vama Veche pe terasa de la Corsarul in fiecare zi (si sa fie mereu vara, evident), imi place sa-mi beau cafeaua neagra in cana preferata. Colectionez cutii muzicale in forma de carusel si de orice alt fel, am peste 100 de esarfe si-mi place sa organizez petreceri tematice. As vrea sa am un cal, un delfin si o ceainarie deschisa non-stop, sa-mi imprumut candva vocea unui personaj de desene animate si sa joc intr-un musical.

Sunt fiica, sora, nepoata, sotie si mama. Ma gasiti virtual pe TwitterFacebook sau pe mail la contact@alinamassier.ro. Sau la Isa’dorable Chic Roumaine in cursul saptamanii, cu aparatul foto in mana atunci cand n-am vreun eveniment dulce cu Vata de zahar , dar mai ales invatand copii si adulti sa danseze pe patine cu rotile (aproape mai deloc in ultimul timp)si de luni pana vineri la Little Team Școala Gimnazială Step by Step, printre copii, desigur. Uneori cant, dar niciodata in baie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *