2018, you’ve been

Pentru ca anul acesta a fost ceva mai sarac in vacante decat precedentii, din nou, am avut impresia gresita ca n-a fost un an grozav.

Inceputul lui 2018 m-a gasit la soare, in Canare, tot acolo unde ma va gasi si 2019, insa pe o alta insula. 

Apoi a venit cu chef de cantat. Asa ca am fost la Targu Mures si Sighisoara cu ocazia selectiei nationale Eurovision. N-am ajuns bine in Bucuresti, ca ma urcam in trenul de Ploiesti pentru alte repetitii. La inceput de martie urcam pentru prima data pe scena Salii Palatului, in cadrul concertului In memoriam Madalina Manole, unde am cantat cu mai multi artisti romani. Iar spre finalul anului am fost din nou acolo, In memoriam Dan Spataru, de data aceasta. La doar cateva zile dupa concertul pt Madalina, eram din nou pe drumuri. Spre Turda, cu mare bucurie, caci imi doream mult sa vad Salina. Desigur, tot in interes de cantat am fost si acolo, cu Francesco Napoli.

Aprilie a adus soare, relaxare, timp cu copilul inainte de a incepe gradinita. Un pas important care a fost mai usor decat as fi crezut ca va fi. Prin mai mi s-a facut deja dor de mare asa ca am dat o fuga pana la Dunare, in Calarasi. Ah, glumesc. Tot cu treaba si acolo. In iunie dupa escapade pe la tara si prin parcuri, nu am mai rezistat si am plecat la mare.

Apoi au venit zile mai triste cu abonament la proteste.

La inceput de iulie am plecat la mare, bucuroasa sa beau cafeaua in Vama Veche dupa 1 an de pauza. La intoarcere am bifat cateva iesiri simpatice prin Bucuresti, apoi am dat iar o fuga scurta pana la Marea Neagra.

August a venit cu 3 ani. 3 ani de copil minunat. 

Apoi a adus acea zi. 10 august.

Iar finalul lunii mi-a trimis multi copii. Adica un job nou.

Asta insa nu m-a impiedicat ca in septembrie sa-mi iau bagajul si sa plec cateva zile la Caracal, impreuna cu colega mea de backing. And of course, cu restul bandului. In octombrie am repetat de zor pt spectacolul de la Sala Palatului, iar imediat dupa ne-am dus cu totii la Deva. Noiembrie a fost linistit, iar anul l-am incheiat minunat, cu spectacolul Declaratie de drag la Sala Dalles.

Desi nu am avut cu adevarat vacante multiple anul acesta, nu pot spune ca am stat locului. Insa cand trag linie, la final de an, am doua lucruri care imi vin minte: jobul cel nou la o cresa din Bucuresti si condusul. Condusul pentru mine, cu carnet nefolosit din 2002, e cea mai mare realizare a acestui an.

So, 2018, you’ve been good.

 

2 thoughts on “2018, you’ve been

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *