Zile senine de iunie

Luna iunie urma sa fie o luna altfel pentru mine. Dupa mai bine de 4 ani imi luasem cu greu la revedere de la Isa’dorable si ma asteptau noi provocari. Dar cum pauzele sunt magice, am decis ca in luna lui ciresar sa iau o pauza binemeritata si sa-mi fac de cap. Sa-mi iau o luna de vacanta, ca atunci cand eram copil si mergeam la scoala ( in fine, atunci erau 3 luni, de data asta ma multumeam cu una singura).

Foto: SharpShooters Photography - Vata de zahar

Vata de zahar – Foto: SharpShooters Photography

Insa ca de obicei, planul facut de mine nu s-a potrivit cu planurile pe care mi le-au facut cei din jur, asa ca doar o parte a fost asa cum imi imaginam. Da, urma sa fiu din nou copil, insa nu in vacanta. Cum de 1 iunie sarbatorim chiar ziua celor mici, am fost nevoita sa spun prezent la un fastuos party. Nu puteam sa ma duc singura, ci alaturi de noua mea prietena – Vata de Zahar. Apoi, stiti cum e vorba aia – cum incepi de luni asa vei avea toata saptamana – fix asa am avut eu luna iunie. Multi copii, mici si mari si multa vata de zahar roz.

Am avut o mica escapada de 2 zile pe iubitul litoral si inca mai planuiesc sa ma strecor printre evenimente pentru o baie in mare, dimineti minunate la Corsaru’, nisip pe talpi si nu numai. Hai ca mi s-a facut pofta deja si vad ca a iesit si soarele.

V-am lasat, caci si azi ma vad cu buna mea prietena dulce sa mai producem niste zambete celor mici si celor mari.

Vama Veche

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *