When dreams come true

Mi-am inceput ziua cu un zambet, privind din masina soarele rasarind la marginea Bucurestiului de pe Aeroportul Otopeni, in timp ce un avion se pregatea sa aterizeze pe pista. Ce rasarit minunat trebuie sa fi vazut cei din avion. Dar nu ma plang.

Ma indrept spre un loc minunat, unde oamenii sunt mai putin stresati si mai primitori, unde aerul te imbie sa-l respiri, unde uiti pur si simplu de existenta telefonului mobil si de toate problemele orasului.

Am venit prima data aici acum 4 luni, asta dupa vreo jumatate de an in care am suspinat cu gandul la acest loc, despre care auzisem multe povesti.

Dorinta mea de a practica echitatia isi are originile in copilarie, cand intr-una dintre vizitele la Gradina Zoologica din Bucuresti in timp ce varul meu s-a urcat pe ponei, eu nu m-am putut bucura decat de o plimbare cu trasura pentru ca eram foarte mica, insa destul de mare incat sa-mi amintesc pana astazi.

Astfel, anul acesta de ziua mea am avut parte de unul dintre cele mai frumoase cadouri de pana acum, de care m-am bucurat poate mai mult decat as fi facut-o copil fiind – pentru prima data am fost la echitatie. Daca te-ai urcat pe cal o data, mai vrei inca o data si inca o data. E ca un drog. O placere si o bucurie imensa, un sentiment de fericire si libertate care este dat nu numai de faptul ca esti acolo sus pe cal, dar si peisajul extraordinar al Cheilor Rasnoavei.

Unde?

Aproape de Rasnov, dupa ce ai virat la dreapta o poarta mare anunta ca vei trece pragul Fermei de Cai Rasnov. De peisaj nu mai vorbesc, este de vazut, nu de povestit. Odata ajuns acolo, poti avea placuta surpriza sa vezi caii pe dealuri sau poate chiar in tarc pregatindu-se pentru vreun concurs. Te vor intampina chiar proprietarii fermei, un doctor veterinar si sotia acestuia, oameni extrem de ospitalieri. _MG_7706

Ferma detine peste 50 de cai din toate rasele, foarte bine intretinuti, cai pregatiti pentru concursuri, pentru cursuri de echitatie, tras la sanie, etc. Centrul de echitatie Diana s-a nascut din iubirea si pasiunea domnului doctor veterinar si poarta numele fetitei acestuia, care a mostenit de asemenea dragostea pentru cai a tatalui sau.
_MG_7868

One thought on “When dreams come true

  1. Pingback: Special delivery from Cheile Gradistei « Alinamarin’s Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *