Weekend vesel si colorat cu copii fericiti

La jumatatea lui septembrie era programat sa mergem la cules de struguri la tara. N-a fost sa fie, nu erau inca destul de copti, am adunat intr-o zona ceva mai insorita si in rest mare relaxare. Evident, nu s-a plans nimeni. S-a amanat pe weekendul urmator, insa eu nu mai puteam ajunge, caci duminica aveam un eveniment cu vata de zahar si sambata spre seara ceva fotografii de facut.

Pe de-o parte, ma simteam vinovata ca trag chiulul, mai ales ca Mi, ajutor de nadejde la evenimentele cu vata pe bat, s-a dus si la cules. Pe de alta parte, imi parea tare rau ca nu pot ajunge caci nici nu stiti ce mult ma incanta culesul strugurilor de pe bolta.

Vata de zahar la petrecereVineri dupa amiaza insa am primit un telefon care mi-a ocupat si toata ziua de sambata. Dimineata de sambata nu prevestea o zi tocmai insorita, insa pana la urma a fost cu noroc si cu soarele sus pe cer. Am petrecut o dupa amiaza superba inconjurata de copii veseli si unde mai pui ca ne-am jucat impreuna si s-au bucurat si ei facand vata de zahar in alb si albastru, caci sarbatoream un baietel. Fa-ti singur vata pe bat

De acolo am dat fuga la Ghika, la petrecere cu miri, pentru cateva cadre ale locatiei. O nunta absolut superba, cu multe flori frumoase.

Palatul Ghika - Alina Massier Foto

Duminica ne-a gasit la botezul unei fetite superbe, ai carei parinti s-au gandit la tot felul de lucruri simpatice pentru invitatii lor, de  la sirop cu sifon si baloane de sapun pana la inchirierea aparatului de vata de zahar.Sifon si siropVata de zahar la botez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *