Studio

Weekendul trecut a fost o vreme splendida, nu-i nicio noutate. Sper ca v-ati bucurat cu totii de soare, cat mai este, caci acusica vin ploi, ninsori cu tot cu frigul dupa ele, n-avem cum sa scapam.

Desi stau la 5 minute de parc, ajung foarte rar. Din pacate. Vorba aia, plimbarile in parc sunt cam expirate, nu? M-am gandit sa inspir si sa expir niste aer, asa ca mi-am propus cat mai e soare sa fac niste vizite in parcuri. Weekendul asta am avut pe lista IOR si Herastrau. Splendid, minunat, extraordinar! Uitasem cum e. Sper sa fie vreme buna si in weekend sa ne continuam plimbarile.

Cum insa e totusi luna lui ianuarie, plimbarile nu pot fi foarte lungi, asa ca am zis sa vedem un film dupa, si anume Lupul de pe Wall Street. N-am reusit sa rezervam bilete aici la mallul din apropiere, din fericire, caci si asa nu ma incanta prea tare un film la mall intr-o zi de sambata. Si asa avusesem o experienta nefericita ultima data cand am mers la mall (stiti voi, comentatori care si-au gresit meseria) si nici macar nu era sambata. Asa ca ne-am trezit in centrul Bucurestiului, la cinema Studio. Ora 15.30. 14lei biletul. La coada, persoane de varsta a doua. Suna promitator. Ne-am mai plimbat vreo 15 minute prin zona, ca nu puteai sa intri prea devreme si cand ne-am intors era deja coada. Dar ce m-am mai minunat! Cata lume la Studio! Si ce lume frumoasa, o incantare.

Acum nu speram decat sa nu fie aceleasi scaune pe care nu prea puteai sta confortabil(caci urma un film de 3 ore), dar mai ales sa nu fie frig in sala, cum imi aminteam eu ca fusese la ultima mea vizita.

Popcorn n-am avut de unde sa ne luam. Era doar un tonomat la intrare. Adica 2. Unul cu cafea si unul cu sucuri si crantanele. Nu aveam bani schimbati, dar cei de la cinema au fost amabili. Ba chiar domnul de la intrare ne-a aratat cum se foloseste tonomatul – era o smecherie, pentru tonomatul cu sucuri bagai banii in cel pentru cafea.

In sala, m-am linistit. Era cald, iar scaunele erau schimbate. Tot in stilul celor vechi, adica fara suport pentru suc. Confortabile. Oamenii din sala, cum spuneam, oameni.

So, ce film ruleaza in weekend la Studio?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *