Stiu ce am facut saptamana ce-a trecut – Isa’dorable, Enescu si Webstock

N-am mai scris de vreo saptamana.

Asta pentru ca la job am fost suuuper ocupata cu alegerea noilor rochii de mireasa pentru miresele din 2014. Vor fi cele mai frumoase rochii de mireasa la Isa’dorable, ca-ntotdeauna, sunt foarte incantata!

Duminica trecuta, pe seara, dupa ce m-am intors de la tara,  am ajuns la concertul de deschidere al Festivalului George Enescu. A fost senzational. Dirijorul, e un magician. Bagheta o confirma. Daca inchizi ochii poti vedea tot ce poate face magicianul cu bagheta lui. Caci muzica nu face decat sa transpuna in sunete toata simtirea dirijorului si a compozitorului. Si daca nu e de ajuns deschizi ochii si-l privesti. Cam greu de la spate. De aceea propun ca la orice concert dirijorul sa fie filmat si proiectat pe ecrane.

Sala a fost arhiplina, se statea si pe scari, iar la usa cativa studenti care nu au mai prins bilete ar fi vrut sa vada concertul. In sala, fete senine, oameni de toate varstele si mult bun simt. Fara soneria vreunui telefonul, fara fotografii cu blitz – parca sa zic ca a fost o exceptie. Frumos la Staatskapelle Berlin. Multumesc, Ancuta, ca te-ai gandit la mine!

Am fost putin mahnita ca nu am reusit sa ajung la concertul de marti seara – Pittsburgh Symphony Orchestra, datorita preferintei mele pentru Ceaikovski si curiozitatii de a o asculta pe tanara Yuja Wang la pian, si nici la cel de aseara – Europa Galante, cu muzica lui Vivaldi, caci desi muzica clasica nu este in topul preferintelor muzicale, imi place si avem nevoie de ea, de lumea muzicii clasice, de starile atat de diferite pe care ni le ofera.

Pe lista de dorinte mai am cateva spectacole la care vreau sa merg luna aceasta, mai ales la unul de balet. Greu de ales din atatea seri frumoase. Programul complet il gasiti aici.

Pe final am lasat marea mea bucurie din aceasta saptamana, si anume Webstock 2013. Pentru prima data voi participa la eveniment, yey. Detalii in curand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *