Say No to Like & Share

Inainte sa fiu mama primeam destul de rar tagguri si invitatii la concursurile tip “Like & Share”. Desi prietenii mei nu s-au schimbat si nici nu s-au inmultit (ce-i drept, intre timp s-au inmultit copiii, plus cei care aveau deja), concursurile astea ma bantuie mai mult ca niciodata si nu pot decat sa ma gandesc ca cei care fac concursurile astea ori nu au pic de imaginatie, ori au impresia ca mamele nu pot mai mult.

Dragi prietene mamici, va rog eu, inteleg ca vreti sa castigati tot felul de produse, sunt minunate, stiu, si eu balesc dupa muuulte dintre ele, dar haideti mai bine sa le dam idei mai bune producatorilor.

Dragi producatori si vanzatori de lucruri grozave pentru copii, chiar daca mamicile nu au mult timp, sigur si-ar dori sa le provocati la un concurs  mai interesant si creativ, un mic efort, haideti, se poate!

P.S. Daca vreti si un exemplu, acum ceva vreme, cu ocazia aniversarii, cei de la Poarta-ma au avut niste concursuri tare simpatice, deci cand se vrea, se poate!

2 thoughts on “Say No to Like & Share

 1. Anca

  Ba chiar si cei de la Poarta-ma au cerut Like-uri si Share-uri “pentru poate mai multe sanse” desi nu au contat deloc. 🙂

  Ideea lor nu e ca nu pot mamicile mai mult, dar aceste actiuni fac pagina lor populara si aduc mai multi fani, pana la urma asta fiind si scopul.
  Si-apoi, de ce sa-ti bati capul sa fii creativ sa vii cu ceva creativ cand e atat de simplu sa faci copy-paste?

  Reply
  1. admin Post author

   Nu am zis ca nu au cerut si Like and Share, dar macar a fost altceva. Normal ca ideea e sa aduca mai multi fani pe pagina si ca e simplu sa faci copy-paste, dar e si enervant sa vezi un timeline plin de asa ceva, strica si prietenii si tii minte si pagina ca ‘aia care cer share-uri’. Sau, ma rog, in cazul meu :))

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *