Roma in 2 zile cu 134euro

Forumul RomanAi 2 zile libere si te gandesti sa mergi pana la Brasov? De ce nu la Roma? S-ar putea sa cheltuiesti mai putin.

Bilete avion – aproximativ 50euro/pers cu WizzAir – daca folosesti WizzDiscount Club, daca urmaresti oferte si daca nu tii neaparat sa mergi in weekend sau in anumite zile. Noi am fost marti si miercuri. Pentru 2 zile nu ai nevoie de bagaj, noi am plecat cu ghiozdanul in spate.

Transport aeroport- oras – 5 euro dus-intors – 1 euro busul pana la tren, 1,5 euro o calatorie cu trenul. Nu luati busul pana in oras, nu Terravision cel putin. E mai scump(4euro) si ajunge destul de greu(intre jumatate de ora si o ora).

Cazare – aproximativ 35euro/pers.

Masa – cam 15euro pe zi as zice – cu un sendvis luat de pe strada si cu o pizza la restaurant. Deci 30euro pentru 2 zile.

Intrari – toata lumea stie ca Roma e muzeu in aer liber, dar Colosseumul e un must si se plateste.  Online este 14 euro –  Fee-ul pentru booking online merita (la fata locului biletul e 12euro), daca nu vrei sa pierzi jumatate de zi la coada. In bilet sunt incluse si Forumul Roman si dealul Palatin – de altfel mie mi-au placut mai mult decat Colosseumul.

Cam asta ar fi. Cu siguranta la cazare si la masa se mai poate umbla daca aveti un buget si mai restrans. Aici aveti pe larg ce poti face la Roma in 2 zile.

 

 

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *