On my way to Venice

Primul pas: achizitionarea biletelor de avion. N-a fost o alegere prea dificifila, nu mi-a ocupat mult timp, stiam ce vreau. Pana in Craciun aveam deja confirmat zborul, stiam ca plecarea e sigura. Ce era mai greu abia urma.

Pasul doi: cazarea. Abia astazi am reusit sa trec de de etapa asta.

Stiam cum vreau sa arate: sa fie decorat in stil tipic venetian, sa fie in centru, sa aiba vedere la canal si evident, la un pret cat mai mic.

Am aruncat mai intai o privire pe ce stiam eu, apoi am cerut sfaturi celor care au fost pe acolo, am apelat si la couchsurfing.com, am intrebat si pe la agentii. In final tot singura am gasit.

Mai intai ne-am dat seama ca nici foarte central nu e bine, ca e mare agitatie si ca oricum Venetia e mica si ca se ajunge usor de oriunde. Apoi, M. a zis ca ii e indiferent daca are vedere la canal sau nu, ca in fata tot o alta cladire vom vedea.

Tripadvisor.com mi-a fost de mare ajutor. E adevarat ca te ajuta si recomandarile si experientele scrise ale celor care au stat intr-un anumit hotel, dar cea mai buna referinta e poza de la fata locului, facuta de turist, pentru ca pozele de pe site-urile oficiale reflecta realitatea mai mult sau mai putin. Booking.com nu este de ocolit, insa nu intotdeauna are cel mai bun pret. Recomandarea mea ar fi ca dupa compararea preturilor de pe mai site-uri de gen sa mergeti pe pagina oficiala a hotelului.

Rezultatul indelungilor cautari e mai mult decat satisfacator: avem o camera frumoasa cu vedere la laguna:)

To be continued

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *