Happiness is real only when shared

Pai bineinteles, de asta si pun statusuri si fotografii atunci cand sunt intr-un loc frumos, ca vreau sa se bucure si cei 2000-3000-4000-5000 de prieteni pe care ii am, nu? Ce ti-ai putea dori mai mult?

Ti-ai putea dori vreo 2-3 prieteni reali, macar atat. Dar nu, preferam sa ne amagim aiurea cu prietenii virtuali, dintre care sa zicem ca stii pe bune vreo 200 si mai sunt aia carora le dai like, mai si comentezi uneori, dar daca cumva te intersectezi pe strada nu-i saluti, ca ar fi aiurea.

Happiness in Paris - Alina Massier Photography

Happiness

De fapt, eu vroiam sa va povestesc despre lucruri serioase. Nu ne dam seama ca ne amagim cu falsele relatii create online, cu fericirea impartasita printr-un status, care nu e altceva decat lauda(da, si mie imi place sa ma laud :D) si ca daca nu avem grija sa pastram prieteniile si in viata reala ramanem singuri. Si degeaba ne ducem in varf de munte sa ne bucuram de natura daca nu e cineva langa tine care sa simta bucuria pe care o simti si tu, si degeaba facem bani daca nu avem cu cine sa-i cheltuim(mergand in vacante, bineinteles :D) ca imbatranim singuri si nu avem cui sa-i zambim dimineata(zambetul in fata monitorului nu se pune) si nu avem cu cine povesti despre ale tineretii valuri.Femei - alina massier

Dar fiecare are dreptul sa aleaga. Daca are sau nu nevoie de prieteni si familie cu care sa imparta bucurie sau sa se amageasca ca n-are nevoie de prieteni si familie, ca iti poti trai batranetea fericit numarand like-urile.

Sau murind singur in pustietate, cu gandul la imbratisarea celor dragi. Ca-n filmul a carei concluzie se regaseste in titlul meu, Into The Wild.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *