Fetele nu au hobby-uri

Nu-mi dati in cap. Cineva se mira ieri ca m-am apucat de un business dintr-un hobby si a adaugat faptul ca in general femeile nu prea au hobby-uri, afirmatie sustinuta ulterior de inca o persoana, de sex masculin, evident. Mai tarziu, chiar si una bucata parte femeiasca a fost de acord ca nici ea nu prea are pasiuni.

Eu nu prea inteleg cum vine asta, caci am atatea hobby-uri de n-am timp sa le fac pe toate asa cum mi-as dori, ba mai mult, uneori mi-ar placea sa am unul sau doua ca sa ma pot dedica asa cum trebuie.

Stau si ma intreb acum, oare care ar putea sa fie motivul pentru care femeile au mai putine hobby-uri decat barbatii. Au prea putin timp liber? Se dedica prea mult jobului/familiei si nu mai au timp sa faca ceva pentru ele?

Sunt curioasa voi fetelor ce hobby-uri aveti. Da, alea pe care le punem in CV-urile de angajare. ย Iar daca nu aveti, poate n-ati experimentat destul. Poate asta e, femeile prefera confortul lucrurilor cunoscute si nu se incumeta sa incerce lucruri noi care le-ar putea placea.

Eu ma apuc de o lista cu lucruri pe care mi-ar placea sa le fac (sau sa le fac mai des)

1. Sa ma dau cu parapanta

2. Sa merg la echitatie

3. Al treilea e un vis pe care sper sa mi-l implinesc – cand o sa castig la loto, de maine ma apuc sa joc.

5 comments

  • Stii, de multe ori mi se reproseaza ca am un hobby (desi am multe) pentru ca am timp… Hmm.. dubioasa expresie. As putea sa iti continui postarea cu un foileton… Ma rezum doar la a te completa… cred ca multe femei se multumesc cu prea putin sau n-au chef sa ceara de la ele mai mult…

  • ๐Ÿ™‚ hobbyuri: mers cu bicla, rolele, swimming, snowboarding, facut bijuterii si de ce nu , mancatul (fructul preferat deja il poti trece la hobby), cititul, dansul, animalele, natura. Toate’s hobbyuri ๐Ÿ™‚ Dar pasiuni doar una…

  • Ca femeile, in general, nu au hobby-uri, macar pentru mine, e o certitudine. Dar, peste toate, stii ce e mai nasol? Si lucrul asta nu ti l-am spus: eu, sa zicem, barbatii, avem atat de multe hobby-uri, incat riscam sa fim mediocri in toate ;)))

    “Cineva”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *