Dress Up Days – Rochii de mireasa colectia 2014

Dress Up Days- Colectii rochii de mireasa 2014Rochii de mireasa sirena, printesa, cu dantela, cu buzunare, de decolteu in forma de inima, cu bretele, cu spatele gol, cu spatele imbracat in dantela -cele mai frumoase rochii de mireasa din colectia 2014 au ajuns la Isa’dorable la finalul anului 2013.

Luna ianuarie a lui 2014 a fost atat, dar atat de plina incat nici n-am apucat sa povestesc cat de frumos a fost la Dress Up Days. Dar nu-i nimic, impresii la cald avem pe site-ul Mirelei, mireselemirinei.com, iar fotografiile realizate de Theo Manusaride completeaza perfect povestea.

Am avut-o din nou  si pe Danuta care le-a machiat pe fete, a fost si Cristina, wedding planner Bon Mariage, am avut bunatati de la Grace Couture Cakes, dar si tiramisu, cornulete, clatite si pachetele de primavara de casa facute de mama lui Peter(vai, ce pofta mi s-a facut), dar mai ales am avut multe rochii de mireasa frumoase si mirese incantate.

Evenimentul s-a incheiat cu o dupa amiaza de sambata cu povesti cu prietenii si colaboratorii Isa’dorable si continua cu probe multe la frumoasele rochite de mireasa. Unde mai pui ca in luna februarie avem discount de 10% la toate comenzile!

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *