De unde inchiriez masina de vata de zahar

Update: Toate informatiile de mai jos sunt valabile in continuare, cu exceptia faptului ca din iunie 2016 povestea merge mai departe, dar spusa de Jolly Club. Pagina de facebook este aceeasi, aveti mai jos linkul si acolo toate datele necesare inchirierii aparatului de vata de zahar. Pe mine ma gasiti dansand pe patine cu rotile.

De la mine, evident 🙂Vata pe bat este minunata, este magica si trebuie sa o ai la evenimentul tau. Vata de zahar colorata si aromata sau poate simpla. Oricum ar fi, gustul copilariei si mai ales binecunoscutul miros al zaharului topit iti aduce aminte de vremurile fara griji. Evident, vata de zahar este magica! Daca iti faci probleme de genul: oare se potriveste vata pe bat la o nunta sau la o petrecere corporate? Nu te ingrijora, invitatii vor fi incantati, iti zic eu. Si daca nu crezi, trebuie sa vezi cateva fotografii ale celor care au inchiriat aparatul de vata de zahar la evenimentul lor, fie nunta, botez, aniversare, petrecere corporate, etc.

Vata de zahar la petrecerea ING. Fotografie Mihnea Ratte.

Petrecere ING – foto: Mihnea Ratte

Vata de zahar la petrecere corporate Metro System. Fotografie de Gabriel Constantin

Petrecere Metro Systems – foto: Gabriel Constantin

Vata de zahar la petrecerea ProTV

Petrecere ProTV

Petrecere ProTV - Mihaela Radulescu cu Vata de zahar

Petrecere ProTV

 

 

Vata pe bat la nunta. Fotografie: Alina Botica

Nunta si botez – foto: Alina Botica

Vata de zahar la petrecere

Vata de zahar

 

Pentru mai multe fotografii de la petreceri va astept pe pagina de facebook Vata de zahar.

 

 

 

 

2 comments

    • Buna ziua! Pentru vata de zahar, puteti contacta pagina de facebook Vata de Zahar, aveti acolo toate detaliile. Eu nu ma mai ocup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *