Boogie wonderland pe patine cu rotile

Trebuia sa fie albe cu roti rosii sau roz, clasice. Rosii pentru ca vazusem eu o fotografie undeva pe net, cu o tipa cu sosete in dungi si casetofon, sau roz pentru ca s-ar fi potrivit cu masina de vata de zahar. Caci ma visam facand vata de zahar incaltata in ele. M. mi-a zis ca e aberant, ca nu voi putea sta pe loc, dar eu o tineam pe a mea.

Dar degeaba, caci doar visam si ma uitam pe net. La noi n-am gasit in niciun magazin. Nici online. Am gasit insa unele absolut superbe, adica astea, numai ca pretul nu-mi facea deloc cu ochiul.

M-am gandit insa atat de mult la ele, incat, intr-o zi, cand tocmai ce ma intorsesem din vacanta,  sa nu-mi cred ochilor ce vad pe pagina Pegas. Ma frec la ochi, apoi imi vad mainile cum tasteaza un comentariu la fotografia minunata. Imediat o prietena a fost si ea fascinata. Avea acelasi vis ca mine. Va imaginati ce a urmat. Mi-am indreptat pasii catre cladirea Ciclop – unde mi-am dorit sa intru dintotdeauna – si mi-am pus patinele in picioare.Vazusem ca a mai intrat cineva in magazin, insa era mult prea preocupata sa ma leg la sireturi. M. mi-a zis ca si ce probeaza tipa respectiva arata bine. Atunci mi-am ridicat si privirea si mi-am dat seama ca era chiar prietena mea. Nu, nu vorbisem sa ne vedem acolo.

Intre timp mi-am comandat si sosete in dungi 🙂

Acum astept sa se deschida o discoteca.

 

Pana atunci sunt bucuroasa ca am cu cine sa merg in parc la plimbat de rotile. Ba mai mult, in sfarsit am si eu un motiv bun sa fac putin sport :). Hai ca am plecat la o plimbare.

 

2 comments

  • Buna, esti multumita de role? Rotile sunt din silicon sau din plastic? As vrea sa mi le comand exact pe acestea pe care le ai tu pe alb. Ma intereseaza parerea ta deoarece nu am posibilitatea sa mi le achizitionez decat online si nu le pot vedea decat dupa ce desfac coletul. Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *