Melancolisme de noiembrie

Trecerea de la vara la toamna a fost extrem de lina si frumoasa anul acesta. Ba chiar trag speranta sa ne mai putem bucura macar de inca o saptamana de soare domol si zambete calde si vorbe lungi pana sa vina ploile cu ale lor frunti incruntate si ganduri agitate.

Aproape ca nu mi-am dat seama ca au inceput scolile si facultatile, si poate doar sapaturile din oras m-ar fi putut face sa revin la realitatea orasului, insa de data aceasta aproape am reusit sa o ignor.

Foto Alina MassierIn weekend am dat o fuga pana la tara unde intinsa pe sezlong cu fata spre soare printre frunze caramizii si cateva fire de iarba inca verzi mama povestea bucuroasa despre trandafirii pe care i-a mai plantat, iar tata ma imbia cu un vin ghiurghiuliu pe care tocmai il trasese.

Oh, wait!  S-a tras vinul, deci s-au cules strugurii. Daca as fi fost acolo la cules, probabil ca n-as fi uitat. Am uitat ca aceasta era perioada in care imi puneam pe hartie lista de planuri si dorinte pentru sezonul 2013-2014. Sa trecem la treaba deci, ceea ce va doresc si voua!

Rosia Montana - Alina Massier

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *